Nieuws

OPEN HUIS

Zaterdag 13 oktober 2018 is de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg.

Wij zetten de deuren van onze Hospice aan de Zeestraat 92 in Beverwijk open. De open dag biedt de gelegenheid om een indruk te krijgen van het huis en de manier van werken, die gericht is op kwaliteit van leven in een laatste levensfase.

De warme uitstraling en de sfeer in ons huis wordt enorm gewaardeerd door de gastbewoners en hun naasten. En daar willen we graag veel mensen deelgenoot van maken.  Bestuursleden, coördinatoren en vrijwilligers staan klaar om u rond te leiden en uw vragen te beantwoorden.

Er is geen lift in ons huis maar de gastenkamers, gezamenlijke woonkamer en keuken zijn op de begane grond.

Spreekt ons vrijwilligerswerk u aan? Ook dan bent u die dag van harte welkom om kennis te maken met onze manier van werken. Heeft u  specifieke vragen over het vrijwilligerswerk, dan kunt u zich melden bij één van de coördinatoren (Margo Blank of Jet Flesseman).

U bent van harte welkom op zaterdag 13 oktober van 12.00 tot 16.00 uur.

De koffie staat klaar!

 

 

Belastingtip

Als u een periodieke gift aan ons wilt doen gedurende 5 jaar, is dat GEHEEL aftrekbaar voor de belasting. Hiervoor moet een ‘overeenkomst periodieke gift in geld’ afgesloten worden via de belastingdienst. Dat kan zonder tussenkomst van een notaris. Meer informatie hierover kunt u verkrijgen bij ons bestuurslid Dick Hornberg (06-24618414).

 

 

 

Een kijkje in ons huis

RTV IJmond heeft een mooie film gemaakt over ons huis.

Een gesprek met een coordinator, een vrijwilliger en een gastbewoner.

 

OPEN DAG

Op zaterdag 14 oktober was de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg.

De deuren van ons hospice stonden open. Ongeveer honderd mensen zijn bij ons op visite geweest en hebben de sfeer in ons huis kunnen ‘proeven’.

Het was een mooie dag!

 

In 2015 heeft 251TV opnames gemaakt tijdens onze open dag:

https://www.youtube.com/watch?v=NR_pxWidRWo

 

 

 

 

 

 

 

GESPREK MET EEN VRIJWILLIGSTER (nhd 11-10-2016)

gerda-verwey